El PP acusa Torró de fer "boicot" a les obres públiques i de "pífia" en línia 9 del Tram i reclama el seu cessament

El portaveu d'Infraestructures del PP a Les Corts, Miguel Barrachina
PP ALICANTE
Publicado: viernes, 17 marzo 2023 18:44

   ALACANT, 17 Mar. (EUROPA PRESS) -

   El portaveu d'Infraestructures del PP a Les Corts, Miguel Barrachina, ha exigit al president de la Generalitat, Ximo Puig, que destituïsca la consellera d'Obres Públiques, Rebeca Torró, per "el constant boicot a les obres públiques a la província d'Alacant i especialment per la pífia de 160 milions en la línia 9 del Tram".

   Així s'ha pronunciat aquest divendres Barrachina en un comunicat, en el qual ha assenyalat que "per responsabilitat i respecte a la ciutadania és inacceptable que Torró seguisca al capdavant de la Conselleria, després de la ficada de pota tan estrepitosa amb la línia 9 del Tram al nord de la província, els trens de la qual no poden passar pels ponts perquè pesen massa".

   "Aquest nyap obliga els usuaris a agafar tres trens i fer dos trasbordos, tardant tres hores a recórrer 100 quilòmetres, alguna cosa simplement demencial, un infern de línia", ha denunciat, al mateix temps que ha qualificat aquesta situació de "catàstrofe inenarrable, un cúmul de despropòsits i l'exemple d'un projecte en el qual diferents organismes han intervingut cadascun en la seua parcel·la sense informar a la resta".

   Així mateix, ha afegit que, "lluny de veure una ràpida solució a aquest despropòsit de traçat, encara hi ha dos dels tres ponts pels quals han de passar els nous trens sense licitar per la nul·la i incompetent gestió de la senyora Torró".

   En la mateixa línia, ha lamentat que, en altres zones de la província d'Alacant, la inversió del Consell de Puig en la línia del Tram "ha sigut nul·la en aquests huit anys de govern". "En la comarca de l'Alacantí, el govern de Ximo Puig ha sigut incapaç en aquestes dos legislatures de col·locar un sol quilòmetre nou de vies de tramvia i totes les línies existents en l'actualitat es van fer en l'etapa en la qual governava el PP", ha afirmat.

   "Nosaltres ens encarreguem de desplegar pràcticament la totalitat del mapa de tramvia que hi ha en la província d'Alacant i els últims huit anys han suposat un parèntesi inversor en aquesta matèria pel qual algú hauria d'assumir responsabilitats", ha recalcat.

   Al seu juí, es tracta d'una "aixecada de camisa" Torró haja anat a Alacant a "fer precampanya, anunciant obres sense donar terminis concrets ni inversions, en lloc de posar-se a treballar per a gestionar millor la seua Conselleria". "Pareix que ha confós la seua responsabilitat com a consellera amb donar mítings a les portes de les eleccions. Si tinguera un mínim de responsabilitat, hui mateix dimitiria la senyora Torró", ha etzibat Barrachina.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià