El PSOE aplaudix a Mbappè per cridar a votar contra la ultradreta: "Pot ser el seu millor gol"

13 June 2024, North Rhine-Westphalia, Paderborn: France's Kylian Mbappe signs autographs during a training session for the team, as part of their preparations for the UEFA EURO 2024. Photo: Fris Gentsch/dpa
Friso Gentsch/dpa
Publicado: lunes, 17 junio 2024 17:54

    MADRID, 17 Jun. (EUROPA PRESS) -

   El PSOE ha elogiat al futbolista francés Kylian Mbappé per les seues declaracions en les quals feia una crida a votar en les pròximes eleccions franceses i fer-ho en contra de la ultradreta i considera que "pot ser el seu millor gol", segons ha afirmat la portaveu Esther Peña.

   "Tota acció que vaja a conscienciar a la població de la importància de frenar a la ultradreta és bona, és positiva i en el cas de Mbappé jo crec que pot ser el seu millor gol", ha assenyalat aquest dilluns en una roda de premsa.

   Així ha aplaudit al capità de la selecció francesa que ha entrat de ple en la campanya electoral de les eleccions legislatives en el seu país, previstes per a final de mes, en mostrar-se "contra els extrems, contra les idees que dividixen, segons va afirmar".

   Les paraules van ser replicades des del partit Agrupació Nacional, liderat per Marine Le Pen, i li han demanat "un poc de contenció" i que no done "lliçons polítiques", segons va expressar el vicepresident de la formació Sèbastien Chenu.

   La portaveu del PSOE ha afirmat que "tant de bo hi haguera més veus com ell" i també ha saludat la formació de la coalició d'esquerres a França, en la qual participen els socialistes.

    "França ha fet un pas inèdit en dècades i Mbappé ha fet un pas important perquè molts joves siguen conscients del que ens estem jugant, del perill que aguaita Per als drets i les llibertats i per a la nostra forma d'entendre la vida", ha apuntat.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià