Puig demana a Mazón que "no marege" i assegura que "el PPVox és la realitat que li espera la Comunitat Valenciana"

El president de la Generalitat valenciana i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig.
Rober Solsona - Europa Press
Publicado: jueves, 8 junio 2023 16:53

   VALÈNCIA, 8 Jun. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, ha demanat al candidat del PP i guanyador de les eleccions del 28 de maig, Carlos Mazón, que "no marege" i ha assegurat que "el PPVox és la realitat que li espera la Comunitat Valenciana".

   Així s'ha pronunciat el líder dels socialistes valencians en una entrevista en La Sexta recollida per Europa Press en la qual ha criticat que el PP està intentant "evidenciar que no serà així" amb la ronda de contactes, però ha insistit que "aquesta reunió es produeix perquè abans de les eleccions generals, no els agrada aparéixer amb Vox".

   No obstant això, ha incidit que no fa "spoiler a ningú" si afirma que pactaran PP i Vox i ha augurat que aquest serà "el pacte del pollastre versió segle XXI".

   Puig, que no ha acudit a la reunió amb Mazón, ha assenyalat que li ha oferit al líder 'popular' una "reunió bilateral per a fer un traspàs el més ordenat i democràtic possible": "Jo no vull carpetes buides, tot el contrari, tenim grans inversions pendents i el que vull és que aquest trasllat de responsabilitat es realitze de la millor manera possible".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià