À Punt celebra el cinqué aniversari amb l'humor de 'Comediants' i 'Tap Zàping'

À Punt Celebra Cinc Anys En Antena
JOSE SAN JOAQUIN DEUSA
Publicado: miércoles, 7 junio 2023 14:39

   Alfred Costa destaca el treball fet aquest lustre "en el qual s'ha passat del negre a recuperar l'estima de la ciutadania"

   VALÈNCIA, 7 Jun. (EUROPA PRESS) -

   À Punt està d'aniversari i la televisió pública celebrarà cinc anys en antena dissabte que ve, 10 de juny, a partir de les 22 hores, amb l'emissió d'un especial 'Comediants' i 'Tap Zàping'.

   El director general d'À Punt, Alfred Costa, assenyala, en un comunicat, que "aquesta programació especial posa en relleu el treball fet aquests cinc anys en què s'ha passat del negre a recuperar l'estima de la ciutadania que ens valora per la nostra credibilitat i la nostra proximitat".

   "En aquesta celebració coral --afig-- agraïm l'esforç dels professionals que aporten cada dia el seu talent a la nostra oferta, amb la qualitat i l'humor com a senyes d'identitat".

   Maria Juan presentarà i conduirà el programa especial de 'Comediants', gravat Al Teatre Serrano de Gandia amb "un públic de luxe ple de persones relacionades amb la televisió valenciana".

   Es tracta de presentadores, periodistes, col·laboradors, reporteres, actrius i actors, directores i artistes habituals en la pantalla, a més de representants del món de la música, la literatura, la gastronomia, la interpretació i altres sectors amb una estreta participació en el dia a dia de la cadena.

   El fil conductor de la gala serà la comèdia i s'oferirà "una festa de monòlegs" on participaran rostres reconeguts de l'ens, com la mateixa Maria Juan, Óscar Tramoyeres o Pere Aznar.

   Però, a més, la gala plantejarà un joc a altres companys i companyes, que pujaran a l'escenari i s'estrenaran fent humor. Així, els espectadors tindran l'oportunitat de descobrir el potencial que tenen (o no) com a monologuistes Màxim Huerta, Clara Castelló, Joan Carles Fortea, Carolina Ferre i molts altres.

   Els somriures continuaran a partir de les 23.00 hores amb el programa 'Tap zàping', que ha preparat un programa especial per a aquest esdeveniment.

   L'espai d'humor capitanejat per Àlex Blanquer i Lluís Cascant farà un repàs pels moments més divertits de la programació de la cadena en la seua història, amb l'ajuda dels seus col·laboradors habituals: Korah, Óscar Trmoyeres, Saray Cerro, Pepa Cases i Esther Collado.

SORPRESES

   A més d'aquesta selecció de moments, el programa comptarà amb

   "moltes més sorpreses", com paròdies de formats de la cadena, doblatges de Korah o versions humorístiques de cançons que faran balanç d'aquesta mitja dècada de televisió pública valenciana, avancen.

   A més, les reporteres Sénia Mulayali i Maria Zamora eixiran al carrer per a arreplegar les impressions dels valencians i valencianes sobre els primers cinc anys de la cadena, i Nerea Sanfe acollirà a la graderia del plató a cares molt conegudes de la graella que no han volgut perdre's la festa d'aniversari d'À Punt.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià