La resposta a les emergències i les ajudes pels incendis, preguntes a Mazón en la sessió de control

Archivo - Arxiu - El president de la Generalitat, Carlos Mazón, intervé durant sessió de control
Rober Solsona - Europa Press - Archivo
Publicado: lunes, 26 febrero 2024 15:24

   VALÈNCIA, 26 Feb. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat, Carlos Mazón, respondrà en la sessió de control del ple de Les Corts d'aquesta setmana a preguntes de l'oposició respecte a la resposta a les emergències i a la de Vox, el seu soci de govern, sobre les ajudes als afectats pels incendis a València, com el de la setmana passada al barri de Campanar.

   Des del PSPV, el seu síndic, José Muñoz, qüestionarà a Mazón (PPCV) si "creu que la Comunitat Valenciana compta amb els mitjans i les polítiques suficients per a afrontar tot tipus de situacions adverses".

   En la mateixa línia, Joan Baldoví (Compromís) preguntarà a Mazón "com valora la importància de comptar amb uns serveis públics forts per a fer front a situacions d'emergència".

   I de Vox, el seu síndic, José Mª Llanos, s'interessarà per "quines ajudes va a aplicar el Consell de la Generalitat Valenciana als afectats pels incendis de València".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià