Talls al trànsit i restriccions d'estacionament aquest cap de setmana a la ciutat per l'Ironman 70.3

Plànol de la prova
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Actualizado: jueves, 18 abril 2024 14:57

   VALÈNCIA, 18 Abr. (EUROPA PRESS) -

   La ciutat de València acull aquest pròxim diumenge 21 d'abril la prova de triatló de mitja distància Ironman 70.3, una celebració esportiva que té "caràcter internacional" i organitzada per Ironman Spain SLU amb el suport de l'Ajuntament i la Fundació Esportiva Municipal, i davant de la qual el consistori ha organitzat un dispositiu especial de trànsit amb talls al trànsit i restriccions d'estacionament en diversos punts.

   L'esdeveniment consta de tres proves esportives. En primer lloc, 1.900 metres de natació en la dàrsena interior de la Marina de València entre les 07.30 i les 09.30 hores, ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

   En segon lloc, 90 quilòmetres de ciclisme amb eixida entre les 08.10 i les 10.00 hores des de la Marina Nord i el recorregut de la qual circularà pels termes municipals de València, Alboraia, Meliana, Foios, Albalat dels Sorells, Albuixec, Massalfassar, Massamagrell, Museros, Nàquera, Serra, Bétera, Sant Antonio de Benaixeve i Paterna.

   El recorregut ciclista tornarà a València entre les 09.50 i les 14.00 hores per la CV-30 i recorrerà l'avinguda del Maestro Rodrigo i tot el bulevard sud. Finalment, la prova finalitza amb un itinerari a peu de 21,1 quilòmetres que tindrà lloc íntegrament per l'antiga llera del riu Turia, de 10.25 a 17.20 hores, amb meta a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

   Per al correcte desenvolupament de la prova ciclista es produiran talls al trànsit des de les 07.15 i fins a les 10.30 hores a la zona de la Malva-rosa i la Marina Nord.

   De 09.00 a 14.30 hores també es veurà afectada la circulació per l'itinerari d'entrada de la prova a la ciutat a l'avinguda del Maestro Rodrigo i el bulevard sud.

   Davant d'aquesta situació, des del consistori han recomanat consultar les línies afectades de l'EMT València en la secció 'Última Hora' de la web de l'EMT, en l'app i en xarxes socials.

   RESTRICCIONS A l'ESTACIONAMENT

   Així mateix, quedarà prohibit estacionar al passeig de l'Albereda, entre la rotonda de confluència del passeig de l'Albereda amb el carrer Menorca i fins al carrer Eivissa, en els dos laterals més pròxims a l'antic jaç del riu Turia, i en la mateixa rotonda entre el pont de l'Assut d'Or i el passeig de l'Albereda fins a les 22.00 hores del diumenge 21.

   De la mateixa manera, estarà prohibit estacionar a ambdues bandes de la Marina de València, entre la plaça de les Hores i l'edifici EDEM, des del dissabte 20 a les 08.00 hores i fins a les 15.00 hores del diumenge; i a ambdues bandes del carrer de José Ballester Gozalvo, des de la rotonda del Mediterrani i fins al carrer Sèquia de la Cadena, des de les 14.00 hores del dissabte i fins a les 15.00 hores del diumenge.

   També al carrer d'Eugènia Vinyes des del passeig de Neptú i fins a la rotonda del Mediterrani, a l'avinguda del Maestro Rodrigo entre el carrer Camp de Túria i el carrer la Safor, i al carrer Antonio Ferrandis en direcció El Saler, des de l'eixida del pas inferior, estarà prohibit estacionar des de les 22.00 hores del dissabte i fins a les 15.00 hores del diumenge.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià