Troben el cos sense signes de violència d'una anciana amb demència desapareguda a Gandia el 2021

Archivo - Arxiu - Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL - Archivo
Publicado: lunes, 22 abril 2024 18:51

   VALÈNCIA, 22 Abr. (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Nacional han trobat aquest dilluns un cadàver que podria correspondre's amb el d'una anciana que patia demència i va desaparèixer a Gandia el 2021. El cos no presenta signes de violència, a l'espera de l'autòpsia.

   El 3 d'agost del 2021 es va denunciar la desaparició d'aquesta dona de 72 anys després de deixar el seu habitatge tancat amb clau. L'anciana patia demència i s'havia desorientat en altres ocasions anteriors, informa Prefectura.

   Una vegada es va tenir coneixement de la seua desaparició, es van activar dispositius de recerca en diverses zones de Gandia i voltants, amb la col·laboració ciutadana. Aquestes batudes es van prologar durant mesos, sense aconseguir donar amb el parador de la desapareguda fins a l'actualitat.

   Divendres passat 19, arran de la troballa d'una bossa que contenia documentació de la desapareguda, mentre es realitzaven treballs de neteja en una zona rural del municipi de Benirredrà, es va reactivar la recerca per part del Grup de Delictes Violents de la Brigada Local de Policia Judicial de Gandia.

    Aquest dilluns al matí, amb suport de dues màquines desbroçadores, s'ha localitzat un cadàver en fase esquelètica que podria tractar-se de la dona desapareguda el 2021.

    Després d'un primer examen per part d'agents de la Policia Científica de Gandia, no s'han observat indicis de violència, a costa d'una anàlisi forense més exhaustiu a través de l'autòpsia que permeta confirmar tant la seua identitat com les causes de la defunció.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià