Xavi Castillo homenatja el cinema amb 'Spoiler' en un monòleg en el Teatre Micalet

Xavi Castillo en Spoiler
TEATRE MICALET
Publicado: lunes, 5 junio 2023 18:44

   VALÈNCIA, 5 Jun. (EUROPA PRESS) -

   El Teatre Micalet de València acollirà del 8 a el 11 de juny el nou espectacle de la companyia Pot de Plom: 'Spoiler', un homenatge en el cinema protagonitzat i dirigit per Xavi Castillo.

   El seu nou monòleg naix d'una llarga trajectòria interpretant espectacles davant les grans pantalles de les sales del cinema Kinépolis. Així va sorgir la seua idea de parlar de cinema en el mateix cinema, encara que del 8 a el 11 de juny el "xou palomitero" tindrà lloc a l'escenari del Micalet.

   Pot de Plom es caracteritza per a fer espectacles dedicats a l'humor. Aquests espectacles sempre han estat impregnats de cinema, per la qual cosa en 'Spoiler' no faltaran records d'infància, grans clàssics de la ciència-ficció, terror, comèdia, grans directors, bandes sonores, actors i actrius de llegenda, pòsters, curiositats...

   Aquesta nova proposta de Xavi Castillo despedirà la temporada 2022/2023 del Teatre Micalet i serà l'encarregada d'obrir la següent temporada de la sala valenciana el 14 de setembre. Les entrades i horaris es poden consultar en la web del Teatre Micalet.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià