Agro.- Vuit restaurants promocionen Les Garrigues (Lleida) amb la collita del nou oli

Aceite de oliva
EUROPA PRESS
Actualizado: jueves, 3 noviembre 2011 16:56

LLEIDA, 3 Nov. (EUROPA PRESS) -

Vuit restaurants de Les Garrigues (Lleida) aprofiten l'arribada de la nova temporada d'oli per promocionar la comarca amb la XVII edició d'una mostra gastronòmica que introdueix visites culturals.

Durant els caps de setmana del 5 novembre al 18 de desembre els visitants podran degustar l'oli d'oliva arbequina, present en plats com el pa de ronyó, les ametlles garapinyades o les orelletes, postres típiques.

L'any passat van participar set restaurants que van sumar 800 menús, segons el Consell Comarcal dels Garrigues que organitza les jornades gastronòmiques.

Carme Mora, propietària i cuinera del restaurant Les Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues, ha assegurat aquest dilluns que la mostra pot ajudar a atreure més turistes a la comarca.

"Tots els restaurants intentem que la gent se'n vagi contenta", ha afirmat a la Diputació de Lleida, on el Consell Comarcal ha presentat la nova edició de les jornades.

Els establiments que participen en aquesta iniciativa són Carro Blanc, Erigard, Hostal Benet, Masia Les Garrigues i Masia Salat de Les Borges Blanques; Les Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues; La Garbinada de Granyeba dels Garrigues i Granja La Manreana de Juneda.