Obert el termini d'inscripció als tallers gratuïts d'estiu de català inicial per a joves nouvinguts

Obert el termini d'inscripció als tallers gratuïts d'estiu per a joves amb pocs coneixements de català
CAIB
Publicado 6/5/2019 14:16:42CET

   PALMA DE MALLORCA, 6 Maig (EUROPA PRESS) -

   La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), i en col·laboració amb la Conselleria d'Educació i Universitat, organitza tallers d'estiu de català inicial per a joves nouvinguts.

   Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports en un comunicat, els organitza l'àrea de Llengua de l'IEB en col·laboració amb la Direcció general de Formació Professional i Formació del Professorat i tindran lloc a l'estiu i durant el curs escolar.

   Aquests tallers van dirigits joves nouvinguts de 12 a 17 anys, amb coneixements escassos o nuls de català, que hagin de cursar l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) o Batxillerat dins del curs escolar 2019-2020.

   No es poden matricular els alumnes nascuts a Balears i els tallers, que són gratuïts, tenen una durada de 40 hores.

   El període d'inscripció acaba dia 7 de juny i es pot fer al centre educatiu dels alumnes interessats i en l'IEB.

   Els tallers han de tenir un nombre mínim de 12 alumnes i un màxim de 25. En cas que hi hagi més alumnes matriculats, es poden fer dos tallers al mateix centre. Si no s'arriba al mínim exigit, els alumnes podran anar a un altre centre proper on es faci el taller.

   El taller començarà dia 1 de juliol i acabarà dia 26 de juliol, amb un horari de dilluns a divendres de 09.30 a 11.30 hores.

   Els municipis d'Inca, Maó i Manacor disposaran d'un espai municipal encara per determinar.

Contador

Para leer más