Alberto Garzón doa suport als nous ministres i està convençut que faran un "gran treball"

El ministre de Consum, Alberto Garzón, durant l'acte institucional Drets per a créixer sans i lliures, en el Ministeri de Consum, a 15 de març de 2023, a Madrid (Espanya).
A. Pérez Meca - Europa Press
Publicado: lunes, 27 marzo 2023 10:13

   MADRID, 27 Mar. (EUROPA PRESS) -

   El ministre de Consum i líder de IU, Alberto Garzón, ha donat suport als canvis en les carteres de Sanitat i Indústria decidides pel president del Govern, Pedro Sánchez, i està convençut que els nous ministres faran un "gran treball".

   Aquest matí i en una compareixença en Moncloa Sánchez ha anunciat aquest dilluns que Héctor Gómez serà el nou ministre d'Indústria, Comerç i Turisme, mentre que José Manuel Miñones assumirà la cartera de Sanitat. Ho faran en substitució de Reyes Maroto i Carolina Darias, respectivament.

   En declaracions a RNE, recollides per Europa Press, ha indicat que aquesta remodelació era un "tràmit" que calia complir, atés que les dos ministres ixents concorren als comicis del 28M, i corresponia a l'ala socialista.

   Garzón ha dit que no té moltes referències dels dos nous ministres, però està segur que faran un "bon treball" i per açò els ha escollit Sánchez.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià