BBVA mantindrà durant un any el crèdit a curt termini per a totes les pimes de Sabadell si ix l'OPA

Archivo - Arxiu - El president de BBVA, Carlos Torres Vila, durant una Junta General d'Accionistes del BBVA, al Palau d'Euskalduna de Bilbao, a 15 de març del 2024, a Bilbao, Biscaia, País Basc (Espanya).
H.Bilbao - Europa Press - Archivo
Publicado: lunes, 17 junio 2024 12:50

   SANTANDER, 17 Jun. (EUROPA PRESS) -

   El president de BBVA, Carlos Torres, ha anunciat el dimarts que mantindrà durant almenys 12 mesos "totes les línies de circulant" de totes les pimes de Sabadell si tira endavant l'OPA de caràcter hostil que ha llançat sobre l'entitat catalana.

   Les línies de circulant són els préstecs que les entitats concedixen a les empreses per al finançament a curt termini, per exemple, per a cobrir les seues necessitats de pagament a proveïdors.

   Així ho ha anunciat Torres durant la seua intervenció en la inauguració, junt amb el ministre d'Economia, Comerç i Empresa, Carlos Cos, del curs d'economia organitzat per l'Associació de Periodistes d'Informació Econòmica (APIE) que es desenvoluparà aquesta setmana a Santander (Cantàbria).

   Durant el seu discurs, Torres ha fet especial recalcament en la importància que tenen les pimes tant per a l'economia espanyola com para la seua entitat. De fet, ha assenyalat que aquest negoci és una de les justificació per a haver llançat l'OPA sobre Sabadell, ja que ha afirmat que l'OPA és una "clara aposta" per les pimes.

   "Reforçarà àdhuc més el nostre compromís amb les empreses i contribuirem a l'excel·lent treball realitzat per Sabadell", ha defensat davant dels mitjans de comunicació presents que estan cobrint els seminaris.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià