Bloc i País demana que es consulte a la militància la política d'aliances de Compromís: "L'esquerra espanyola no suma"

Publicado: viernes, 31 marzo 2023 18:10

   VALÈNCIA, 31 Mar. (EUROPA PRESS) -

   El corrent sobiranista de Més-Compromís, Bloc i País, ha demanat que es consulte a la militància de la coalició sobre la seua política d'aliances ja que, segons han considerat, "l'esquerra espanyola no suma: resta".

   El coordinador d'aquest corrent, Vicent Fernàndez, ha demanat que "siga la militància la que decidisca si vulgues o no participar en aquesta plataforma política, perquè el que tenim ara són les cares visibles de Compromís actuant pel seu compte i de manera unilateral en favor d'una opció política que no és la nostra i que no ha decidit ningú si ens interessa o no".

   "Una vegada més, tornem a assistir a la política de fets consumats: hi ha qui ja va fent camí perquè, a última hora, ens diguen que açò és el que hi ha i punt", ha asseverat.

   Fernàndez ha criticat que el govern del que forma part Yolanda Díaz "ha tornat a incomplir la principal reivindicació valenciana i el punt principal del pacte d'investidura que van firmar amb nosaltres: el finançament autonòmic".

   "El nostre deure com a valencianistes és oferir una proposta de benestar i de futur per als valencians, no tornar a participar de l'enèsima rentada de cara de l'esquerra espanyola i de les seues disputes internes, ara entre Yolanda Díaz i Pablo Iglesias. No ens interessen, i menys encara quan se'ns planta davant sense que ni tan sols se'ns deixe opinar", ha agregat.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià