Bolaños afirma que Brussel·les veu amb "zero preocupació" l'impacte de la llei d'amnistia a Espanya

Publicado: jueves, 30 noviembre 2023 18:41

   BRUSSEL·LES, 30 Nov. (EUROPA PRESS) -

   El ministre de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts, Félix Bolaños, ha afirmat aquest dijous que la Comissió Europea observa amb "zero preocupació" l'impacte que la llei d'amnistia puga tindre sobre la salut i la fortalesa" de l'Estat de dret a Espanya, segons les seues impressions després de reunir-se a Brussel·les amb la vicepresidenta de l'Executiu comunitari encarregada d'Estat de dret, Vera Jourova, i amb el comissari de Justícia, Didier Reynders.

   "Sobre aquesta llei d'amnistia els he de dir que hi ha zero preocupació de la Comissió Europea sobre la salut i la fortalesa de l'Estat de dret i la separació de poders a Espanya", ha declarat davant la premsa en la capital europea.

   Segons el ministre, tant Jourova com Reynders "coneixen perfectament" la proposició de llei que va ser registrada pel PSOE en el Congrés dels Diputats i saben que "és absolutament conforme amb la Constitució", amb el sistema legal espanyol i amb els valors de la Unió Europea.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià