Carbonell estima que en un mes s'estrene el nou horari de pagament de l'ORA, sense cost per a l'Ajuntament

Archivo - Arxiu - Imatge d'arxiu de la zona d'estacionament ORA de València.
AYTO DE VALÈNCIA - Archivo
Publicado: viernes, 29 septiembre 2023 18:20

   VALÈNCIA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

   El regidor de Mobilitat a l'Ajuntament de València, Jesús Carbonell, ha considerat aquest divendres que el nou horari de pagament del servici d'estacionament regulat de la ciutat, ORA, puga començar a funcionar en un mes.

   El ple del consistori va aprovar dimarts passat, en la sessió ordinària de setembre, modificar l'horari de l'ORA, de manera que caldrà pagar en estacionar entre les 9.00 i les 14.00 hores i entre 16.00 hores i les 20.00 hores. Eixe canvi implica que entre les 14.00 i les 16.00 hores i a partir de les 20.00 hores serà de nou gratuït estacionar en eixa zona.

   El també edil de Seguretat s'ha pronunciat d'eixa manera en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern Local celebrada en l'Ajuntament, en la qual ha comparegut per a donar a conéixer la nova unitat policial de la ciutat al costat del portaveu de l'executiu municipal, Juan Carlos Caballero.

   El regidor ha fet aquestes declaracions preguntat pel nou horari de l'ORA i per si canviar-ho suposarà que el consistori haja d'abonar alguna contraprestació a l'empresa que ho gestiona.

   Carbonell ha assenyalat que s'està a l'espera que l'adjudicatària concrete quan podria engegar el nou tram de pagament i el gratuït. No obstant això, ha assenyalat que "la pretensió és fer-ho al més prompte possible".

   El titular de Mobilitat ha explicat que l'empresa concessionària ha de "fer modificacions en l'APP i en la señalética". Així, ha manifestat que es tracta de qüestions internes de l'adjudicatària del contracte".

   Jesús Carbonell, que ha agregat que eixa modificació no va a suposar cap cost per a l'Ajuntament, ha confiat que "pròximament" estiga en vigor el nou horari per a l'estacionament regulat. "Espere que en qüestió, com a molt, d'un mes estiga en actiu ja el canvi", ha afegit.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià