Catalá manté reunions internes per a agilitzar la gestió de l'Ajuntament i governar "des del minut un"

La guanyadora de les eleccions municipals del 28M en la ciutat de València i pròxima alcaldessa de la ciutat pel PP, María José Catalá, preparant el traspàs de poders a l'Ajuntament.
PP VALÈNCIA
Publicado: jueves, 1 junio 2023 13:37

   VALÈNCIA, 1 Jun. (EUROPA PRESS) -

   La guanyadora de les eleccions municipals del 28M en la ciutat de València i pròxima alcaldessa de la ciutat pel PP, María José Catalá, està mantenint reunions internes amb els actuals regidors del grup municipal 'popular' i amb els nous edils electes a partir d'aquests comicis per a organitzar un traspàs de poders "àgil" i que li permeta governar "des del minut un".

   "No volem que l'Ajuntament es paralitze. Anem a agilitzar la gestió de l'Ajuntament, a organitzar un traspàs de poders efectiu per a poder dedicar-nos als valencians des del minut un", ha afirmat Catalá, segons ha informat el PP en un comunicat.

   Així mateix, aquesta formació ha indicat que la futura primera edil està dedicant els dies posteriors a les eleccions del passat diumenge a reunir-se amb el seu equip amb l'objectiu d'arribar a la presa de possessió, el pròxim 17 de juny, i començar a governar immediatament.

   "Els valencians es mereixen un govern i una alcaldessa que es deixe la pell per ells", ha assegurat Catalá, que ha exercit durant el mandat que ara acaba el portaveu del PP en el consistori.

   María José Catalá ha mantingut a més aquest dijous contactes telefònics amb associacions i organitzacions de la ciutat i ha contestat a les més de 50 cartes de felicitacions que li han arribat des del dilluns passat a partir del 28M, ha agregat el PP.

   "València va a tindre un govern i un Ajuntament a l'altura dels seus veïns. Ens anem a bolcar per a solucionar els problemes dels veïns i millorar el seu dia a dia", ha agregat el cap de llista 'popular'.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià