CCOO PV critica que la "resposta" d'Educació a la vaga siga "el menyspreu a l'escola pública"

Archivo - Arxiu - Taules i cadires arreplegades en un aula del Centre d'Educació Infantil La Gacela
Iván Terrón - Europa Press - Archivo
Publicado: viernes, 24 mayo 2024 18:59

   VALÈNCIA, 24 May. (EUROPA PRESS) -

   La Federació d'Educació de CCOO PV ha lamentat que, un dia després de la vaga educativa del dijous, "s'escolten sorolls de tisores" i la "resposta" de la Conselleria d'Educació siga "el menyspreu cap a l'escola pública, la comunitat educativa i els docents".

    El sindicat ha rebutjat així, en un comunicat, l'anunci de la Conselleria d'Educació que denunciarà de l'acord de plantilles signat el passat any pel govern del Botànic quan estava ja en funcions.

   CCOO PV ha indicat que, al juny de l'any passat, tots els sindicats presents en la Taula Sectorial (STEPV, ANPE, CSIF, FECCOO PV i UGT) van signar els acords amb el Botànic per a estabilitzar i ampliar les plantilles dels centres educatius.

    "Aquests acords són molt beneficiosos per l'estabilització de les plantilles en els centres i suposen un increment d'aquestes en més de 5.200 docents per al sistema educatiu públic". La seua aplicació estava compromesa en els cursos 2023-24 i el pròxim 2024-25.

    L'organització sindical ha defensat que l'increment de les plantilles "és un factor clau per a millorar l'atenció i la inclusió educativa de l'alumnat i repercuteix en la millora de les condicions laborals dels docents".

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià