El Centre del Carme obri aquest dimecres la XIII edició de Russafa Escènica amb un concert inaugural

El Centre del Carme obri la XIII edició de Russafa Escènica
CENTRE DEL CARME
Publicado: lunes, 18 septiembre 2023 18:31

   VALÈNCIA, 18 Sep. (EUROPA PRESS) -

   El Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) celebra dimecres que ve, 20 de setembre, el concert inaugural de la XIII edició de Russafa Escènica Festival de Tardor, que tindrà lloc entre el 20 de setembre i l'1 d'octubre amb una àmplia participació del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV).

   El CMCV participa en aquesta nova edició del certamen amb la coproducció d'una obra de llarga durada que s'estrenarà en el Centre del Carme; en tot el programa de peces curtes o en la celebració d'unes jornades entorn de les arts vives.

   Així mateix, participa en el concert d'obertura, a càrrec de l'artista Ángela Pardal, que serà el dimecres 20 hores a les 20.00 hores en el CCCC, amb accés lliure, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

   El director del Consorci de Museus i del Centre del Carme, José Luis Pérez Pont, ha subratllat que des del Consorci de Museus s'acompanyen i impulsen "diferents projectes culturals que sorgeixen de la ciutadania, dels artistes i dels professionals". "I, des de fa anys, col·laborem en la programació de Russafa Escènica i en aquesta edició, a més, incorporem el programa de residències Via Escènica sota el paraigua de Cultura Resident, donant impuls al talent emergent també en les arts escèniques", ha assenyalat .

   Per la seua banda, el director artístic de Russafa Escènica, Jerónimo Cornelles, ha assegurat sentir "la fortuna d'haver construït en Russafa Escènica un camí que ja compta amb 13 edicions al costat de les companyies, el públic i institucions de la ciutat com el Consorci de Museus i el Centre del Carme".

   "Estem profundament agraïts de poder comptar amb entitats referents i impulsores de la nostra cultura, i les quals s'impliquen activament en diferents facetes del certamen, com la coproducció i la celebració de diferents activitats", ha manifestat el director artístic de Russafa Escènica.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià