Cinc ciutadans amb "històries úniques" protagonitzen la campanya promocional dels informatius d'À Punt

Daniel Alcaraz, únic rbitre de futbol espanyol amb síndrome de Down
PUNT
Publicado: viernes, 23 septiembre 2022 18:52

   VALNCIA, 23 Sep. (EUROPA PRESS) -

   Els informatius de televisió, rdio i web d' Punt comencen aquest dissabte, 24 de setembre, a emetre les promocions de tardor amb el lema 'En Punt, la notícia eres tu'. Es tracta d'una campanya que "dona protagonisme a gent annima que ha sigut actualitat per qüestions molt diverses", destaca la radiotelevisió pública valenciana en un comunicat.

   Les cinc persones que han participat en la campanya són Lluís Marco, que pertany a una família d'agricultors des de fa quatre generacions. La seua histria es va fer viral en les xarxes quan va cremar els seus camps situats a la pedania de Carpesa perqu ja no són rendibles.

   Per la seua banda, Iryna Turbenko és una ucranesa que ajuda els refugiats que fugen de la guerra i venen a Valncia, "una dona amb molt de coratge, exemple de solidaritat".

   També participa Carlos Sanjuan, el valenci de 78 anys que va arreplegar 100.000 firmes per a reclamar en els bancs un tracte més hum i major atenció presencial.

   Daniel Alcaraz és l'únic rbitre de futbol espanyol amb síndrome de Down. Per a ell, la gespa del terreny de joc és el símbol del respecte i de l'educació en valors.

   Finalment, Noah Higón és una jove amb set malalties minoritries que té molta repercussió en les xarxes socials per la seua reivindicació sobre la necessitat d'estudiar les afeccions estranyes i les seues reflexions sobre diversos temes.

   "Els cinc són només exemples de persones que un dia van estar d'actualitat amb histries úniques que fan millor a la nostra societat.

   Amb aquesta campanya Punt torna a mostrar a l'audincia el valor de servici públic, perqu acostar all que li passa als valencians, valencianes i residents en les ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana és la nostra raó de ser", defenen des de l'entitat.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià