La comissió Regne de València-Duc de Calàbria s'alça amb el premi Picota i Sacabutx 2023

La comissió Regne de València-Duc de Calàbria s'alça amb el premi Picota i Sacabutx 2023
PSPV
Publicado: viernes, 17 marzo 2023 18:56

   VALÈNCIA, 17 Mar. (EUROPA PRESS) -

   La Falla Regne de València-Duc de Calàbria s'ha alçat amb el premi Picota, mentre que l'artista faller Sergio Musoles --encarregat d'aquest monument-- ha sigut reconegut amb el Sacabutx a la sàtira política, tots dos guardons atorgats pel PSPV de València.

   Així, la vicealcaldesa de València i candidata socialista a l'Alcaldia, Sandra Gómez, juntament amb el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, regidors i regidores del grup municipal socialista, han entregat aquest divendres els premis, segons ha indicat la formació en un comunicat.

   Es tracta d'un guardó que el grup socialista entrega des de fa 18 anys, per iniciativa de Paco Carsí, i en el qual han participat més de 300 falles al llarg de tots aquests anys.

    Gómez ha ressaltat que a aquesta convocatòria s'han presentat més de 25 comissions de la ciutat i ha animat al fet que més falles participen en un concurs amb el qual cada any el grup socialista reconeix "la mordacitat de la sàtira en el treball que realitzen les comissions falleres i els artistes fallers".

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià