Convoquen el càsting per a l'adaptació espanyola del musical de 'Friends'

Convoquen el càsting per a l'adaptació espanyola del musical de 'Friends'
SAGA PRODUCCIONES
Publicado: martes, 26 septiembre 2023 18:05

   VALÈNCIA, 26 Sep. (EUROPA PRESS) -

   Saga Produccions, Iria Produccions i Theater Mogul han obert el càsting per a l'espectacle 'Friends: The Musical Parody', que després del seu "aplaudit" èxit a Broadway arribarà als escenaris de tota Espanya.

   Es tracta d'una "emocionant paròdia musical de la benvolguda sèrie de televisió 'Friends'" per a la qual aquestes productores busquen "talentosos actors i actrius per a donar vida a aquests icònics personatges".

   D'aquesta forma, s'obri el procés de selecció dels intèrprets que donaran vida a Ross, el paleontòleg intel·ligent i alguna cosa desmanotat amb un cor tendre; Chandler, el sarcàstic i divertit amic amb una habilitat especial per a les bromes; Joey, l'encantador i alguna cosa ingenu aspirant a actor amb bon caràcter i amant dels sándwiches de mandonguilles; Rachel, la fashionista, patosa i un poc despistada xiqueta de papà; Monica, obsessivament organitzada i competitiva xef; i Phoebe, l'excèntrica i misteriosa amiga amb un passat inusual.

   Els aspirants han d'enviar el seu currículum vitae a la direcció de correu electrònic: produccion@sagaproducciones.com i adjuntar un vídeo representant una escena de 2-3 minuts del personatge escollit de la sèrie "Friends". El termini per a enviar les sol·licituds és fins al dilluns 30 d'octubre.

   Els candidats seleccionats seran convidats a participar en audicions presencials que es realitzaran al Teatre Flumen de València.

   'Friends: The Musical Parody' promet ser "un espectacle entranyable i divertit que captivarà als fanàtics de la sèrie i a tots els amants del teatre".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià