Detingut a Elx un home pendent d'extradició per delictes contra l'ordre i la seguretat

Archivo - Arxiu - Control Policia Local Elx
POLICÍA LOCAL ELCHE - Archivo
Publicado: martes, 30 mayo 2023 13:55

   ALACANT, 30 May. (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Local d'Elx han detingut un home de 37 anys que es trobava pendent d'extradició per delictes contra l'ordre i la seguretat pública. En el moment de l'arrest, l'home anava de copilot en un cotxe que va fer una "maniobra estranya" en detectar la presència policial.

   Els fets van ocórrer dimarts passat 9 de maig, sobre les 20 hores, quan una patrulla municipal es trobava efectuant funcions de vigilància preventiva en el carrer Manuel Vicente Pastor, segons ha indicat l'Ajuntament il·licità en un comunicat.

   Els agents van observar un cotxe que, en detectar la presència policial, va realitzar una "maniobra estranya". Eixa actitud els va fer sospitar i els policies van donar l'alt al vehicle i van identificar als seus ocupants.

   Després de consultar la base de dades policial, van descobrir que al copilot li constava un orde de cerca i detenció per a la seua extradició, per delictes contra l'ordre i la seguretat pública. Per això, l'home de 37 anys va ser arrestat i traslladat a dependències policials.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià