Diversos detinguts en una operació a gran escala contra el trànsit de cocaïna a València

Archivo - Arxiu - Vehicle de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL - Archivo
Publicado: viernes, 1 diciembre 2023 18:50

   VALÈNCIA, 1 Dic. (EUROPA PRESS) -

   La Policia Nacional ha detingut diverses persones al marc d'una operació a gran escala contra el trànsit internacional de droga, segons han confirmat a Europa Press fonts policials, que han precisat que la investigació es manté oberta i es troba judicializada.

   L'operatiu, que segons ha avançat el diari Las Províncias va tindre lloc aquest dijous, s'ha saldat amb la intervenció d'uns 3.000 quilos de cocaïna.

   Els agents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (UDYCO) van seguir a un camió que transportava un contenidor, amb cocaïna camuflada en un carregament de sucre, fins a una nau del polígon industrial de Xirivella.

   Després d'envoltar el vehicle, els agents van sorprendre als traficants en el moment en què es disposaven a extraure l'alijo de cocaïna de l'estructura metàl·lica del contenidor.

   La Policia ha detingut 11 persones els qui pel que sembla formaven part d'una xarxa internacional de trànsit de droga, segons la informació publicada per aquest mateix mitjà.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià