Dolores Redondo obrirà la Trobada d'Escriptors a la Biblioteca Valenciana

Archivo - Dolores Redondo en una imatge d'arxiu
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado: viernes, 3 febrero 2023 11:26

   VALÈNCIA, 3 Feb. (EUROPA PRESS) -

   L'escriptora Dolores Redondo obrirà la Trobada d'Escriptors a la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu el pròxim 8 de febrer a les 12.00 hores.

   L'autora de la trilogia del Batzán, de 'Todo esto te daré' (guanyadora del Premi Planeta de 2016) i que està de promoció amb la seua última novel·la 'Esperando el diluvio', conversarà amb els alumnes dels instituts que participen en el cicle i amb el públic que s'acoste al monestir de Sant Miquel dels Reis.

   La Trobada d'Escriptors de la Biblioteca Valenciana compte enguany amb onze autors i autores. A Dolors Redondo se suma Jovi Lozano-Seser (15 de febrer), Elvira Cambrils (22 de febrer), Lola Mascarell (8 de març), Josep A. Fluixà (22 de març), Beatriz Giménez de Ory (29 de març), Gracia Jiménez (5 d'abril), Pablo Auladell (19 d'abril), Curro Cañete (20 d'abril), Marcos Giralt Torrente (26 d'abril) i Ben Clark (3 de maig).

   Les trobades són als matins, excepte amb Elvira Cambrils i Curro Cañete, que serà en horari vespertí. En aquesta edició s'ha introduït aquesta novetat per a facilitar l'assistència de públic adult.

   Des de fa vint-i-dos anys, se celebren aquestes trobades amb un formidable èxit d'assistència per part dels alumnes de Primària, Secundària i cicles formatius, Batxillerat, Escola d'Adults, associacions culturals i clubs de lectura, que és per a els qui està dirigida aquesta activitat, encara que està oberta a tots els ciutadans, informa la Conselleria de Cultura en un comunicat.

   De fet, en la selecció dels autors participen els centres escolars suggerint noms i títols amb els quals treballen durant el curs.

   La programació de l'activitat es realitza en col·laboració amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i Edicions Bromera, i forma part del Pla valencià per al llibre i la lectura de la Generalitat.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià