Els candidats a la Generalitat passaran la jornada de reflexió en família i a l'aire lliure si no plou

Els sis principals candidats a la Generalitat
ARCHIVO
Publicado: viernes, 26 mayo 2023 18:33

   VALÈNCIA, 26 May. (EUROPA PRESS) -

   El merescut descans, la família i les activitats a l'aire lliure protagonitzaran aquest dissabte la jornada de reflexió dels sis principals candidats que es disputen la Presidència de la Generalitat en les eleccions del 28M.

   L'actual president i candidat pel PSPV, Ximo Puig, viatjarà a la seua localitat, Morella, per a descansar i veure a la seua gent, després d'un recorregut visitant a apoderats i agrupacions del partit en altres punts.

   Un dia després, a les nou del matí, Puig votarà a Morella en l'Oficina de Turisme situada a la plaça de San Miguel, com fa cada quatre anys. La diferència és que en aquestes eleccions no es votarà a si mateix perquè ha preferit encapçalar la llista per Valencia i no per Castelló.

   L'esport i les compres centraran les primeres hores del dia de reflexió de Carlos Mazón (PP), qui matinarà per a córrer per la platja de Sant Joan d'Alacant i després reprendrà el costum d'anar al Mercat Central de la seua ciutat acompanyat per la seua mare.

   Després, Mazón passarà el dissabte amb la seua família i amics, després del que votarà el diumenge a les 9.30 hores en el Col·legi La Condomina d'Alacant (avinguda Països Escandinaus 17).

   Joan Baldoví (Compromís) planeja començar la jornada de reflexió sense despertador i alçant-se vesprada. "Estic somiant tindre un dia lliure", va manifestar fa uns dies en una entrevista a Europa Press.

   També pensa llegir periòdics en el llit, anar a l'hort si no plou o donar "un llarguíssim passeig per la riba del mar". "Necessite veure el mar i estar prop del mar", va confessar. Votarà el diumenge a les 11.30 al Col·legi Cervantes de Sueca, la seua localitat.

   Un altre dels quals aprofitarà per a descansar el dissabte serà Héctor Illueca (Unides Podem-Esquerra Unida), després "d'una llarga campanya i uns últims dies especialment intensos", reconeixen des del seu equip.

   Illueca estarà amb la seua família, menjarà a casa i dedicara temps a passejar a la seua gossa i a veure cinema, cosa que no ha pogut fer en les últimes setmanes. Un dia després votarà en el Col·legi Salesianos de València, a l'avinguda Primado Reig 2, sobre les 10.30 hores.

TENNIS I LLAVADORES

   La platja i l'esport són els plans escollits per Mamen Peris (Ciudadanos) per al dissabte, un dia en el qual passejarà amb la seua família per Port Saplaya.

   Després d'aquest passeig, Peris menjarà amb els seus fills i, si el temps ho permet, jugarà a tennis. El diumenge, entre les deu i les onze del matí, tirarà la seua papereta en el Col·legi Portsaplaya de la seua localitat.

   Com a professor, Carlos Flores (Vox) dedicarà el dissabte a corregir els últims exàmens dels seus alumnes, ja que acaba la seua etapa com a docent universitari i comença una altra dedicada a la política.

   També aprofitarà eixe dia per a "posar llavadores", avancen des del seu gabinet. Flores votarà el diumenge a les 9.30 hores en el Col·legi San José de la Muntanya (San José de la Muntanya 15) de València.

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià