Ens Uneix vol estar en el govern de la Diputació: "Escoltarem els plantejaments dels uns i els altres"

La diputada d'Ens Uneix en la Diputació de Valencia, Natàlia Enguix
ENS UNEIX
Publicado: miércoles, 7 junio 2023 18:21

   La formació inicia les negociacions i diu que qui oferisca "la millor opció" per a Ontinyent i la Vall d'Albaida tindrà el seu suport

   VALÈNCIA, 7 Jun. (EUROPA PRESS) -

   La diputada d'Ens Uneix a la Diputació de Valencia, Natàlia Enguix, assegura que aquesta formació inicia les negociacions per a decantar el govern de la corporació provincial al bloc d'esquerra o dreta "escoltant els plantejaments dels uns i els altres". "Qui oferisca la millor opció per a Ontinyent i la Vall d'Albaida tindrà el nostre suport".

   "La intenció --prossegueix-- és formar part del govern de la nova Diputació, però ara el més immediat és escoltar i atendre quals són els plantejaments dels uns i els altres respecte a Ontinyent i La Vall d'Albaida".

   Així ho ha asseverat la representant d'Ens Uneix, partit clau per a decidir el govern de la Diputació continuarà en mans de l'esquerra --amb PSPV i Compromís-- o la dreta (PP i Vox).

   "Iniciem les converses en la Diputació pensant en la gent d'Ontinyent i la Vall d'Albaida", assegura la diputada, que incideix que "s'ha complit l'anunci fet en campanya que el vot útil era el vot a Ens Uneix". "Ara tenim 'el' diputat i anem a escoltar els plantejaments dels uns i els altres per a la ciutat i la comarca. Afrontarem les negociacions pensant en la gent d'Ontinyent i la Vall d'Albaida", reitera.

   La també primera tinent d'alcalde d'Ontinyent i secretària general local d'Ontinyent Ens Uneix recorda: "Fa quatre anys no va ser necessari el nostre suport per a conformar el Govern, però durant la campanya ja expliquem que davant l'equilibri de forces, el vot a Ens Uneix era el vot útil per a Ontinyent i La Vall d'Albaida, ja que ens mou l'interés de la ciutat i la comarca".

   "Ara no tenim un diputat, tenim 'el' diputat. La gent ha confiat en nosaltres perquè portem les seues necessitats i aspiracions a València i això és el que anem a fer, sent decisius en la conformació del nou govern", manifesta.

   Natàlia Enguix subratlla que va ser l'expresident de la Diputació i actual alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui va iniciar "la senda del canvi" en la institució després de la foscor de períodes anteriors.

   "Va ser valent i transformador, iniciant una senda que volem continuar. La intenció és formar part del govern de la nova Diputació, però ara el més immediat és escoltar i atendre quals són els plantejaments dels uns i els altres respecte a Ontinyent i La Vall d'Albaida".

OFERIMENT DE REGIDORIES A ONTINYENT

   D'altra banda, Enguix confirma que, en l'àmbit local, la intenció del partit que lidera Jorge Rodríguez "és tornar a oferir regidories a altres partits representats en la nova corporació, sempre amb respecte i voluntat de col·laborar pel bé de la ciutat".

   "Ja ho vam fer oferint regidories a Compromís i Partit Popular en la legislatura que ara acaba, i hem tret avance projectes en conjunt, com la fibra òptica en el centre històric gestionat amb el regidor del PP Paco Penadés. Ara també escoltarem els plantejaments de tots per a tractar de fer les coses de la millor manera possible", conclou.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià