La Fira de l'Automòbil de València espera un cap de setmana "al complet"

Fira de l'Automòbil de València
FERIA VALENCIA
Publicado: viernes, 1 diciembre 2023 18:44

   VALÈNCIA, 1 Dic. (EUROPA PRESS) -

   La 25 edició de la Fira de l'Automòbil de València ha arribat als seus dies més potents, amb un divendres en el qual han sigut milers els compradors i afeccionats a l'automòbil que han assistit a una convocatòria en la qual 58 expositors directes i 40 marques oficials posen a la venda més de 3500 cotxes.

   La cita espera un cap de setmana "al complet" i "està responent les expectatives amb una afluència constant de visitants" que estan ja materialitzant les primeres compres, tant dels nous models exposats com de la important flota de vehicles d'ocasió, seminuevos i quilòmetre zero que estan a la venda, segons ha informat Fira València en un comunicat.

   En aquest sentit s'espera que tant aquesta vesprada com demà dissabte siguen els dies més potents coincidint amb la part central del cap de setmana.

   Un dels al·licients d'aquesta edició està sent la celebració de forma simultània d''ExpoDeporte València', la fira de la Marató València Trinidad Alfonso, que es desenvolupa a escassos metres del Fòrum Centre on se situa el saló de l'automòbil.

    Aprofitant aquestes sinergies, la Fira de l'Automòbil ha engegat una iniciativa mitjançant la qual tots els inscrits a la Marató poden aconseguir una entrada gratis a la Fira de l'Automòbil mostrant en taquilles el seu dorsal. Des d'aquest matí, molts han sigut els que han aprofitat aquesta promoció per a visitar també la cita de l'automòbil.

EL SECTOR ANALITZA LA COMPETÈNCIA XINESA

   D'altra banda, el saló ha sigut escenari aquest divendres d'una trobada professional organitzada per l'Associació Nacional de Venedors i Reparadores de Vehicles (Ganvam), que ha reunit a mitjans centenar de concessionaris, compravendes i tallers de la regió amb la finalitat d'analitzar el context que viu el sector.

   Durant la jornada, celebrada amb la col·laboració de CA Acte Bank i CaixaBank Payments & Consumer, s'ha abordat l'impacte de l'arribada de les marques xineses sobre el sector de la distribució.

   En opinió del president de Ganvam, el valencià Raúl Palacios, que va encapçalar la cita, "per a la distribució, l'arribada de les marques xineses és una oportunitat de negoci, especialment quan el mercat europeu i l'espanyol, en concret, li obri les portes. Aquestes marques aposten per la venda a través d'acords amb concessionaris ja assentats, no tant venda directa, i permeten que posem en el mercat una oferta molt competitiva, especialment, pel que fa a vehicle elèctric i híbrid enchufable".

   Al llarg de l'esdeveniment, que ha analitzat el comportament del mercat de vehicles nous i d'ocasió tant des del punt de vista de l'oferta com de la demanda, s'ha abordat també les oportunitats de negoci que suposa per a venedors i reparadores la gestió de la dada generada pels vehicles connectat. Segons les estimacions de Ganvam, parlem d'un sector amb un volum de facturació potencial de més de 15.000 milions d'euros.

HORARIS, APARCAMENT I VENDA D'ENTRADES

   La Fira de l'Automòbil se celebra en els pavellons 1, 2, 3 i 4 del Nivell 2 de Fira València, amb accés a través del Fòrum Centre. El saló roman obert hui fins a les 21:00 hores, demà dissabte d'11.00 a 21.00 hores i el diumenge d'11:00 a 18:00 hores.

   Les entrades estan ja disponibles online al preu de 6 euros mentre que en taquilla el preu és de 8 euros, gratuïta per a menors acompanyats de 16 anys. La Fira ha habilitat una tarifa plana d'aparcament de 6 euros al dia.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià