Fiscalia de València demanda la plataforma que va vendre entrades per al concert d'U2 per pràctiques abusives

Publicado 22/11/2019 17:15:50CET
Ciutat de la Justícia en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS - Archivo

VALÈNCIA, 22 Nov. (EUROPA PRESS) -

La Fiscalia Provincial de València ha presentat una demanda davant els Jutjats del Mercantil contra la plantaforma online Viagogo que va vendre entrades per al concert d'U2 a Madrid, entre altres espectacles públics, per pràctiques i clàusules abusives a consumidors i usuaris.

El fiscal, en el seu escrit, al que ha tingut accés Europa Press, sol·licita la nul·litat i cessació de determinades pràctiques i clàusules, així com la condemna a implementar una sèrie de garanties i informacions als usuaris. S'interessa, així mateix, un termini màxim de tres mesos per a compliment de la sentència amb multes coercitives de 60.000 euros per a cada dia de retard. En cas de persistir en l'incompliment, es requereix la interrupció de la prestació del servici a Espanya.

La Fiscalia va obrir una investigació després de denúncies presentades per la Unió de Consumidors de València, l'Institut Gallec de Consum i de la Competència, així com per particulars que anaven a assistir al concert d'U2 a Madrid i a altres esdeveniments i que havien comprat entrades a través de la plataforma www.viagogo.es.

Contador
colaboracio