Gamarra rebutja que Feijóo demanara suport a Page per a la investidura i emmarca la telefonada en la "normalitat"

La portaveu del PP, Cuca Gamarra.
Ricardo Rubio - Europa Press
Publicado: viernes, 22 septiembre 2023 13:13

   MADRID, 22 Sep. (EUROPA PRESS) -

   La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha afirmat que el líder del partit i candidat a la Presidència del Govern, Alberto Núñez Feijóo, no va fer cap petició per a la investidura al president de Castella-la Manxa, el socialista Emiliano García-Page, a qui va telefonar dins de la normalitat política".

   Gamarra ha assenyalat que Feijóo va contactar ahir a Page en el marc de la seua ronda de telefonades a presidents autonòmics abans del debat d'investidura, per a traslladar-li que el seu objectiu és governar "per a tots" els espanyols, "visquen on visquen".

   El líder del PP es va interessar per les necessitats de Castella-la Manxa i es va comprometre a estudiar els problemes per a abordar les solucions, ha explicat.

   I "no va haver-hi" cap petició expressa sobre la investidura, ha indicat en entrevistes en Telecinco i Canal Sud, recollides per Europa Press, incidint que tots dos han negat que es parlara d'un suport al candidat del PP.

   Així, ha emmarcat la telefonada al dirigent socialista en una relació de normalitat amb els mandataris autonòmics, reivindicant que "el diàleg conjunt és necessari". I "sense cap tipus de privilegis d'uns sobre els altres", ha contraposat, en al·lusió a les "cessions" de Pedro Sánchez als independentistes catalans.

   La 'número dos' del PP ha remarcat que Feijóo no està en un "mercadeig constant" per tal de governar i defèn la igualtat de tots els espanyols, un principi que està "qüestionant" Sánchez, al seu parer.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià