La Generalitat posa en servei la rotonda a la N-340a Peníscola-Benicarló

La Generalitat posa en servei la rotonda a la N-340a Peníscola-Benicarló
GENERALITAT VALENCIANA
Publicado: viernes, 19 abril 2024 18:36

   CASTELLÓ, 19 Abr. (EUROPA PRESS) - -

   La Conselleria de Medi ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha posat en funcionament la rotonda a la N-340a amb el Camí de la Ratlla, en els termes municipals de Peníscola i Benicarló.

   La consellera de Medi ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha destacat que amb aquesta engegada "es resol un punt de conflicte de seguretat vial en una carretera d'accés a zones comercials i d'esbarjo". Es tracta d'una zona comercial, industrial i de cultiu que genera un gran volum de tràfic.

   Així mateix, aquesta intersecció permet l'accés a diverses àrees d'esbarjo a través del Camí de la Ratlla, com el Zoo Jardí del Papagai i les platges, per la qual cosa es tracta d'un punt conflictiu per a la seguretat vial.

   La intersecció existent tenia forma de creu, amb carrils de deceleración i acceleració en el sentit creixent, que faciliten l'eixida i incorporació al tronc des del Camí de la Ratlla. El projecte ha consistit en la modificació total de la intersecció i per a això s'ha convertit a una rotonda que facilita tots els moviments i elimina la prioritat de la N-340a. D'aquesta manera, s'aconsegueix disminuir la velocitat a la N-340a i es millora la visibilitat per a tots els usuaris.

   La titular d'Infraestructures ha afegit que aquests treballs, emmarcats en el context dels contractes de conservació gestionats pel Servei Territorial d'Infraestructures de Castelló, han tingut un termini d'execució de 9 mesos.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià