Gómez fa balanç de campanya: "Som el partit amb més força i que va a guanyar València"

La vicealcaldesa de València i candidata socialista a l'Alcaldia de la ciutat, Sandra Gómez, en la roda de premsa en la qual ha fet balanç de la campanya electoral del 28M.
PSPV-PSOE VALÈNCIA
Publicado: viernes, 26 mayo 2023 18:11

   VALÈNCIA, 26 May. (EUROPA PRESS) -

   La vicealcaldesa de València i candidata socialista a l'Alcaldia de la ciutat, Sandra Gómez, ha fet aquest divendres balanç de la campanya electoral del 28M i ha considerat que el PSPV-PSOE és "el partit amb més força" i "el que va a guanyar" els comicis en la capital valenciana. Així mateix, ha reiterat que en aquestes eleccions "es vota el futur del Partit Socialista o el passat del PP".

   "El Partit Socialista va a guanyar la ciutat de València", ha exposat Gómez, que ha considerat que durant la campanya electoral que conclou aquesta jornada els socialistes han aconseguit "alçar-se com la força política que més complicitats ha sumat" i com la formació "que té la possibilitat real de liderar l'Ajuntament de València".

   Gómez s'ha pronunciat d'aquesta manera durant la trobada que ha mantingut amb els mitjans de comunicació per a realitzar aquest balanç. "Volíem fer una valoració de final de campanya, un repàs de tot el que hem fet. La veritat és que, sincerament, aquesta campanya ha sigut la del Partit Socialista", ha exposat.

   "Ens ha donat força i la visibilitat necessària perquè el Partit Socialista guanye la ciutat de València. Nosaltres manegem dades internes que ens diuen el mateix que ens transmet la gent en el carrer, que el Partit Socialista és el que ha sumat més complicitats, el que més ha augmentat la seua força i que té la possibilitat real de liderar l'Ajuntament", ha declarat.

   El cap de llista del PSPV-PSOE ha afirmat que aquest ha sigut el partit "que ha establit el marc de campanya, què és el que se n'anava a decidir en aquestes eleccions". "I no és una altra cosa que tornar al passat del Partit Popular protagonitzat pels casos de corrupció, de la roïna gestió, de les retallades socials, de la privatització o, per contra, votar per la millor opció de futur que representa el Partit Socialista", ha precisat.

   Sandra Gómez ha ressaltat el "nerviosisme del PP" i ha dit que aquesta formació "s'ha llançat a una campanya de desprestigie amb tints racistes per a tapar el rebuig que provoca entre la ciutadania el seu passat de corrupció, estafes i roïna gestió". "Estan absolutament desesperats perquè veuen que el Partit Socialista va a guanyar València i solament els queda la campanya del fang, de la intoxicació, de les mentides i, en aquest cas a més, del racisme, que és lamentable", ha dit.

VIVENDA

   D'altra banda, la candidata del PSPV-PSOE ha mostrat la seua "satisfacció" per l'entrada en vigor aquest divendres de "la Llei de Vivenda que ha impulsat el Govern de Pedro Sánchez".

   Gómez ha instat al fet que l'Ajuntament demane de manera immediata la declaració per a regular els preus del lloguer a València" i ha fet "una crida al fet que tothom vaja a votar aquest diumenge perquè la Llei de Vivenda i, per tant, garantir l'accés a la vivenda per a les nostres famílies i els jóvens també es vota el diumenge amb la papereta del Partit Socialista", ha agregat el PSPV.

COMPRA DE VOTS

   D'altra banda, preguntada per les trames de compra de vots conegudes aquests dies, ha lamentat "profundament" això i ha manifestat que "no mereix cap persona de cap formació política estar en política si exerceix aquesta pràctica".

   "És un tema que ha afectat a tots els partits polítics encara que, una vegada més, hi haja mitjans que posen el focus en un solament. Hem vist com la trama a Melilla ha afectat al PP o a altres coalicions, fins i tot, d'esquerres. No puc dir més que ho lamente profundament", ha respost.

   Així mateix, Sandra Gómez ha apuntat que aquest assumpte "poc o gens té a veure amb la pregunta" que cal fer-se "en aquestes eleccions: quina alcaldessa volem o quin ajuntament volem en València".

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià