La Guàrdia Civil desplega una nova operació al barri de la Coma

Archivo - Arxiu - Cotxe de la Guàrdia Civil en imatge d'arxiu.
ARCHIVO
Publicado: miércoles, 7 junio 2023 18:11

   VALÈNCIA, 7 Jun. (EUROPA PRESS) -

   La Guàrdia Civil ha desplegat aquest dimecres una nova operació al barri de la Coma de Paterna, que es dirigeix des de la Comandància de Madrid, relacionada amb un tema d'estafa i està declarada secreta, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores de l'operatiu.

   Segons ha avançat Les Províncies, l'objectiu de l'operació és desarticular un grup dedicat a efectuar estafes i robatoris en diferents províncies d'Espanya. De moment, segons ha sabut Europa Press, hi ha un detingut.

   Es tracta de la tercera operació desplegada en el barri de la Coma, ja que recentment s'han dut a terme dos operatius més, en eixe cas per part de la Policia Nacional.

   El primer operatiu, realitzat el 18 de maig, es va saldar amb 147 persones identificades, 26 vehicles inspeccionats, 34 actes per droga i altres 18 per tinença d'armes blanques en tan sol 45 minuts.

   La segona operació de la Policia Nacional, uns dies més tard, es va saldar amb 228 persones identificades, 46 vehicles inspeccionats, així com 23 actes per tinença d'armes, nou actes per drogues, cinc per falta de respecte i la detenció d'un home per atemptat a agent de l'autoritat.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià