Un incendi arrasa una vivenda al Pilar de la Foradada i obliga els veïns a deixar l'edifici

752497.1.260.149.20230321145311
Vídeo de la noticia
CONSORCIO PROVINCIAL BOMBEROS ALICANTE
Publicado: martes, 21 marzo 2023 14:53

   ALACANT, 21 Mar. (EUROPA PRESS) -

   Efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han extingit un incendi que ha deixat "molt afectada" una vivenda en una pedania del Pilar de la Foradada. El foc ha obligat els veïns a abandonar l'edifici.

   Les flames s'han iniciat a les 08.01 hores d'aquest dimarts, en una vivenda situada a l'avinguda Holanda, 8 i 9, a la pedania Mil Palmeres del Pilar de la Foradada, segons ha informat el Consorci en un comunicat.

   El domicili en el qual s'han originat les flames es troba en el pis inferior d'un immoble de huit plantes d'altura. A l'arribada dels bombers, els llogaters de la vivenda no es trobaven a la casa i la resta de veïns ja havia eixit al carrer a causa del foc.

   Els efectius de bombers han procedit a realitzar una ventilació mecànica per a buidar els espais de fum i gasos. Les flames han provocat molt de fum i han deixat "molt afectada" la casa en la qual s'ha originat l'incendi.

   Els bombers han donat per extingit el foc al voltant de les 9.42 hores. En aquesta intervenció, han participat un comandament de prefectura, una bomba urbana pesada, una autoescala, un sergent, un cap i quatre bombers procedents del parc de Torrevella.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià