Un incendi forestal a Vilanova de la Reina obliga a evacuar Els Calpes i Fuente la Reina

Incendi forestal a Vilanova de la Reina
CONSORCIO DE BOMBEROS/TWITTER
Publicado: jueves, 23 marzo 2023 16:33

   Emergències estableix la Situació 2 del Pla Especial d'Incendis Forestals

   CASTELLÓ, 23 Mar. (EUROPA PRESS) - -

   Un incendi forestal declarat aquest dijous a Vilanova de la Reina (Castellon) ha obligat a evacuar les poblacions dels Calpes i Fuente la Reina per la seua proximitat al foc, segons ha informat el 112 Comunitat Valenciana en el seu compte de Twitter.

   El Centre de Coordinació d'Emertencias ha establit la Situació 2 del Pla Especial d'Incendis Forestals en aquest incendi, que s'ha iniciat al Barranc de Sentenal i en l'extinció del qual estan participant mitjans terrestres i aeris.

   Així, estan treballant en el lloc sis mitjans aeris -tres helicòpters (un d'ells d'Aragó) i tres avions-, dos autobombes, tres unitats de bombers forestals de la Generalitat -una d'elles helitransportada-, una dotació de bombers del Consorci Provincial de Castelló, una unitat de prevenció i un agent mediambiental.

   La Unitat Militar d'Emergències (UME) ha sigut activada pel Centre Nacional de Seguiment i Coordinació d'Emertgencias per a intervenir en l'incendi.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià