Joves Socialistes aposta per Víctor Camino com a diputat al Congrés

Víctor Camino
JOVES SOCIALISTES
Publicado: viernes, 2 junio 2023 13:56

   VALÈNCIA, 2 Jun. (EUROPA PRESS) -

   Joves Socialistes (JSPV) mostra el seu suport al secretari general de Joventuts Socialistes d'Espanya, Víctor Camino, per a formar part de la llista del PSPV al Congrés dels Diputats per la província de Valencia en les eleccions generals del 23J.

   Així ho ha decidit la formació juvenil en la seua executiva, celebrada aquest dijous, recolzant al secretari general de Joventuts Socialistes i membre de JSPV com a representació de la joventut en la Cambra baixa: "Volem que la nostra veu siga escoltada a Madrid i en la resta d'Espanya, i ningú millor que Víctor Camino per a això".

   En un comunicat, Joves Socialistes posa en valor el treball i la implicació de Camino al capdavant de Joventuts Socialistes, "vertebrant aquesta organització de nord a sud" i "portant la via valenciana per tots els racons del país": "Per a nosaltres és garantia que posarà damunt de la taula les necessitats i reivindicacions dels jóvens del nostre país, alguna cosa molt necessari després de l'auge de l'extrema dreta".

   Com a secretari general de JSPV, Benjamí Mompó ressalta el treball realitzat per Camino des del congrés federal de Joventuts Socialistes celebrat al desembre del 2021 per a situar la joventut en el centre de les polítiques públiques: "Les joventuts socialistes hem demostrat la nostra implicació i participació a través de la revolució generacional en la política valenciana, però és el moment d'exportar el nostre model per a donar més visibilitat a la joventut en la política nacional".

   A més, el dirigent socialista anima a la participació en unes eleccions que "es preveuen com un plebiscit sobre el futur d'Espanya". "Ha arribat el moment de decidir què volem ser de majors, com volem construir el nostre Estat. Els joves tenim un paper fonamental perquè el futur de la nostra societat és el nostre propi", reivindica.

   I recalca: "El passat 28 de maig vam veure com una part important de joves es va situar en posicions d'extrema dreta, per aquest motiu hem de mobilitzar-nos al màxim i reivindicar que estem molt millor que quan governava el Partit Popular".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià