L'Aeroport de Castelló reactiva la ruta estival de Sevilla amb dos freqüències setmanals fins al 15 d'octubre

Archivo -  Aeroport de Castelló
WEB AEROCAS - Archivo
Publicado: jueves, 1 junio 2023 12:59

   CASTELLÓ, 1 Jun. (EUROPA PRESS) -

   L'Aeroport de Castelló recupera hui la ruta de Sevilla, operada per l'aerolínia Air Nostrum, que ofereix dos freqüències setmanals fins al pròxim 15 d'octubre.

   La connexió Castelló-Sevilla, de caràcter estival, funciona per tercer any consecutiu. En la present temporada, els vols són els dijous i els diumenges, afavorint així desplaçaments de cap de setmana llarg. La ruta estarà vigent de manera ininterrompuda durant 20 setmanes, oferint un total de 80 vols.

   Amb l'engegada de la línia de Sevilla, l'Aeroport de Castelló té en marxa deu rutes regulars, sumant-se a les de Londres, Brussel·les, Dublín, Porto, Düsseldorf, Budapest, Katowice, Bucarest i Madrid. L'onzena s'incorporarà dissabte que ve, amb l'estrena de la de Roma.

   Air Nostrum --aerolínia franquiciada d'Iberia per a vols regionals-- opera dos connexions regulars amb l'Aeroport de Castelló. A més de la de Sevilla, gestiona la de Madrid, que disposa de cinc freqüències setmanals i que permet enllaçar amb 86 destinacions nacionals i internacionals.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià