L'Ajuntament de València sortejarà el 24 de febrer 5.000 entrades gratuïtes per als concerts de Falles

Archivo - Concert de  Falles en una imatge d'arxiu
AMSTEL - Archivo
Publicado: miércoles, 8 febrero 2023 18:00

   VALÈNCIA, 8 Feb. (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament de València sortejarà el pròxim 24 de febrer 5.000 entrades gratuïtes per als concerts de Falles que se celebraran en el Passeig de l'Albereda els pròxims 10 i 11 de març amb uns cartells que inclouen les actuacions de Zoo, la Fúmiga, Miss Caffeina, Fangoria i Carlos Areces & Aníbal Gómez DJ, entre uns altres, segú ha informat el consistori en un comunicat.

   El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha destacat sobre aquest tema que aquesta iniciativa ha tingut "molt bona acollida" per part de la ciutadania i per açò l'Ajuntament vol que tots els veïns i veïnes de la ciutat amb interés per a assistir "puguen optar a les invitacions gratuïtes en igualtat de condicions".

   Per a poder participar, els interessats hauran d'omplir un formulari, sobre el qual s'informarà en els pròxims dies, s'habilitarà el dilluns 20 de febrer a les 00:00 hores i es tancarà dimecres 22 a les 23:59 hores.

   D'aquesta manera, qualsevol persona empadronada a la ciutat de València i amb 16 o més anys podrà optar a aconseguir entrades si s'apunta en qualsevol moment del dilluns, el dimarts o el dimecres d'eixa setmana. En el formulari es podrà marcar per a qual dels dos concerts es té interés o si es vol optar a aconseguir entrades per als dos dies.

   El divendres 24 de febrer a les 12:30 hores es farà un sorteig públic per a adjudicar 2.500 entrades dobles i gratuïtes. A continuació s'informarà a través del correu electrònic a les persones agraciades i s'enviaran per la mateixa via posteriorment les invitacions personalitzades amb instruccions detallades.

   A més de les persones adultes, també podran accedir als festivals les menors de 14 anys amb la invitació corresponent i en companyia de la seua mare o pare, o tutor o tutora identificats com a tals. Si ja han complit els 14 o 15 anys podran accedir als concerts amb la invitació corresponent i amb una autorització firmada per mare, pare, tutor o tutora. Si les persones menors d'edat tenen 16 anys complits o 17 podran accedir al festival en les mateixes condicions que les persones adultes sense necessitat d'autorització.

   En el cas de persones menors que requerisquen d'autorització, les persones adultes responsables d'elles hauran d'omplir un annex amb l'autorització i el document de descàrrega, que els fa responsables del menor o la menor que acudisca al concert.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià