La Martí i Soler ofereix un assaig gratis amb vista al mar i música de Mozart i Mendelssohn

Concert en La Marineta
LA MARINA
Publicado: viernes, 26 mayo 2023 18:51

   VALÈNCIA, 26 May. (EUROPA PRESS) -

   L'Orquestra Filharmònica Martí i Soler de València oferirà aquest diumenge 28 al matí un assaig a l'aire lliure, gratuït, obert al públic i amb vista al mar en l'espai La Marineta, als peus de l'edifici Veles e Vents.

   De 10.30 a 13 hores, l'orquestra interpretarà la 'Obertura Cosí Fan Tutte' de Mozart i l'obertura 'Las Hébridas' de, entre altres peces molt recognoscibles per tots els públics.

   La Martí i Soler compta amb més de 60 músics tant professionals com a amateur, incloent membres procedents de la Comunitat Valenciana i estrangers residents.

   "Volem acostar-nos a la València de Joaquín Sorolla en aquest centenari de la seua defunció, celebrant aquest nou en assaig justament al costat del mar", manifesta la directora de la formació, Carmen Mas.

   Els assajos de la Martí i Soler, que té la seua seu principal en l'Ateneu Marítim, oferixen l'oportunitat de gaudir del costat més humà d'un concert, observant als músics i els secrets d'un assaig d'aquestes característiques sense els protocols formals d'un concert.

   Un dels objectius principals de la formació i de la seua directora és participar de forma activa en la vida ciutadana, acostant la música a totes les persones que viuen o visiten València i, per descomptat, el seu mar. Els seus assajos es plantegen com un "passeig musical", una activitat lúdica per a un matí de diumenge.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià