Mclan, Mikel Erentxun, Revólver, Burning i La Guardia componen el cartell del festival Mítics

Presentació del festival Mítics
AYUNTAMIENTO DE CASTELLÓ
Publicado: viernes, 22 septiembre 2023 18:34

   CASTELLÓ, 22 Sep. (EUROPA PRESS) - -

   L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha assistit hui a la presentació del Festival Mítics que se celebrarà el pròxim 30 de setembre en el recinte firal de la ciutat, i el cartell de la qual està compost per Mclan, Mikel Erentxun, Revólver, Burning i La Guardia.

   La presentació ha tingut lloc aquest divendres al Real Casino Antic i ha comptat amb la participació dels responsables del festival, Vicente Patiño i Arturo Pinell.

   Durant la presentació, l'alcaldessa ha assenyalat que "Mítics no és solament música. És cultura, oci, gastronomia, economia i també solidaritat. L'Ajuntament de Castelló està i seguirà estant al vostre costat perquè dinamitzeu la ciutat i aposteu per Castelló", ha dit.

   La primera edil ha agraït als organitzadors l'aposta que fa gent "jove, valenta i emprenedora" no solament per aquest festival, sinó també per la ciutat, "perquè apostar per Mítics és apostar per Castelló". I és que, a una setmana de l'esdeveniment, l'ocupació hotelera ja està en xifres més altes de l'habitual.

   El festival explicarà enguany amb un ampli dispositiu de seguretat entre Policia Nacional, Policia Local, Guàrdia Civil i servicis d'emergències, bombers i protecció civil. "Per primera vegada va a haver-hi una Junta Local de Seguretat perquè el dispositiu estiga garantit i perquè hi haja una bona coordinació entre les forces i cossos de seguretat de l'Estat", ha assenyalat Begoña Carrasco.

   Com en cada edició, el festival farà la seua aportació a una causa benèfica, en aquest cas serà a través de la venda d'uns collarets sotagots, els beneficis dels quals s'entregaran íntegrament a l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

   El cartell del festival Mítics comptarà amb les actuacions de Mclan, Mikel Erentxun, Revolver, Burning i La Guardia. Al marge de les actuacions, el festival explicarà enguany amb huit foodtrucks, i tindrà una oferta gastronòmica variada amb menjar vegana i per a celíacs. A més, hi haurà un constant servici de neteja i una altra de les novetats és que enguany es pagarà directament en barra i no caldrà recarregar la polsera.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià