Més de 1.300 joves "ovacionen" el preestreno de 'La dama de piques' a Les Arts

LA DAMA DE PIQUES
MIGUEL LORENZO/MIKEL PONCE
Publicado: viernes, 29 septiembre 2023 18:32

   VALÈNCIA, 29 Sep. (EUROPA PRESS) -

   Més de 1.300 joves han assistit "i ovacionat" el preestreno de la 'La dama de piques' a Les Arts, títol amb el qual el coliseu valencià dóna el tret d'eixida a la temporada.

   Aquest públic menor de 29 anys va acudir en la nit d'aquest dijous a la presentació de l'obra de Chaikovski, una de les peces mestres del repertori operístic que inaugura la Temporada 2023-2024 a la Sala Principal del Palau de les Arts Reina Sofia.

   Amb 'La dama de piques', Les Arts incorpora un nou títol operístic al seu catàleg. La penúltima òpera de Chaikovski, una tragèdia sobrenatural, sobre l'avarícia i l'obsessió, compte en les seues representacions a València amb la direcció musical de James Gaffigan i la posada en escena de Richard Jones juntament amb un repartiment amb primeres figures: Arsen Soghomonyan, Elena Guseva, Doris Soffel i Nikolay Zemlianskikh.

   El cicle 'Preestrena fins a 28' permet als espectadors de fins el 28 anys gaudir de l'òpera i sarsuela en la Sala Principal per tan sol deu euros. El següent títol del cicle serà la sarsuela 'Pa i Bous', el dia 2 de novembre, recorda la institució cultural en un comunicat.

   Després del preestreno per a menors de 29 anys d'aquest dijous, Les Arts estrenarà el diumenge, 1 d'octubre 'La dama de piques'. Les restants representacions tindran lloc els dies 4, 7, 10 i 14 d'eixe mateix mes.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià