Miñones arreplega la cartera i dedica les primeres paraules a defendre una sanitat "pública, universal i de qualitat"

Archivo - Arxiu - Ministre de Sanitat, José Miñones
CAPTURA EP - Archivo
Publicado: martes, 28 marzo 2023 10:44

   MADRID, 28 Mar. (EUROPA PRESS) -

   El nou ministre de Sanitat, José Manuel Miñones, ha rebut aquest dimarts la cartera de mans de la ministra ixent, Carolina Darias, i ha dedicat les seues primeres paraules a defendre un sistema sanitari "públic, universal i de qualitat".

   "Les meues primeres paraules són de reconeixement i suport a la sanitat pública, un dels majors assoliments que hem aconseguit com a país, que ens fa grans com a nació", ha ressaltat Miñones en la seua primera intervenció pública com a ministre de Sanitat en l'acte de traspàs de carteres.

   Després d'haver promès abans el càrrec davant el rei Felipe en el Palau de La Zarzuela, el nou ministre ha insistit que dins del Govern va a defendre "un model sanitari públic, universal, de qualitat, equitatiu i sostenible, sensible a les necessitats de la ciutadania". "Així ho ha fet fins ara el Govern i així ho seguirem fent", ha proclamat.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià