Nicaragua posa restriccions a l'entrada de càmeres fotogràfiques i de vídeo dels turistes

Archivo - Arxiu- El president de Nicaragua, Daniel Ortega
EPP - Archivo
Publicado: jueves, 26 enero 2023 18:22

   MADRID, 26 Ene. (EUROPA PRESS) -

   La Direcció general de Servicis Duaners (DGA) de Nicaragua ha imposat als turistes restriccions a l'entrada de càmeres fotogràfiques i de vídeo, per a les quals s'haurà de comptar amb un "aval" de la Cinemateca Nacional.

   Aquest permís haurà de presentar-se a les autoritats duaneres, encarregades de registrar "l'ingrés d'aquest tipus de mercaderies en el règim d'importacions temporals amb reexportació en el mateix estat de sistema duaner".

   Només està permesa la introducció d'un aparell fotogràfic i un objectiu de llarg abast. En cas de ser més s'haurà de pagar impostos. Així mateix, els turistes tenen prohibit introduir en el país binoculars de visió nocturna doncs són de "ús privatiu de l'Exèrcit de Nicaragua i la Policia Nacional".

   Les autoritats es reserven el dret de retindre la mercaderia, en el cas dels binoculars, que seria entregada una vegada el turista isquera del país i prèvia entrega d'un "formulari de retenció", detalla el diari 'La Prensa'.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià