Publicado 27/06/2022 16:28

La Nit de Berklee torna a la Ciutat de les Arts aquest dissabte

'La Nit De Berklee'
GVA

   VALÈNCIA, 27 juny (EUROPA PRESS) -

   La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra aquest 2 de juliol 'La Nit de Berklee', un concert multitudinari, a l'aire lliure, que tindrà lloc en l'escenari situat sobre el llac nord de l'Hemisfèric.

   Segons ha indicat la Generalitat en un comunicat, Berklee València rendirà un tribut musical al llorejat compositor espanyol Alberto Iglesias, qui rebrà el reconeixement de doctor honoris causa durant la cerimònia de graduació. Enguany, a més, l'esdeveniment coincideix amb les celebracions del desé aniversari del campus.

   Estudiants procedents de més de 30 països compartiran la seua música, actuant sobre un escenari flotant enfront de l'icònic Hemisfèric, amb un programa artístic que inclou una selecció de composicions originals i arranjaments de temes coneguts que abasten gran varietat de gèneres musicals.

   Durant l'esdeveniment es retrà homenatge al llorejat compositor espanyol Alberto Iglesias -guanyador d'onze premis Goya i quatre vegades nominat als Oscar- qui rebrà el reconeixement de doctor honoris causa de mà de la presidenta de Berklee, Erica Muhl, el dilluns 4 de juliol, durant la cerimònia de graduació del campus.

   El concert, al que van assistir més de 6.000 persones en 2019, és possible gràcies a la col·laboració entre la Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee, i compta amb el suport de BBVA, Mapfre i Yamaha Ibèrica.

   La Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee posaran a disposició un nombre limitat d'invitacions per al públic valencià. Aquestes invitacions, que permetran l'accés a la plataforma de l'esdeveniment, estaran disponibles en les taquilles del Museu dels Ciències el mateix dissabte, 2 de juliol, a partir de les 18.00 hores. Es podran retirar un màxim de dos per persona.

   El públic que no es trobe a València podrà seguir el concert en directe a través del canal de YouTube de Berklee València.

colaboracio