Publicado 21/04/2021 13:23CET

'No tenim trellat' torna renovat els dissabtes a la nit en À Punt

'No tenim trellat'
À PUNT

   VALÈNCIA, 21 abr. (EUROPA PRESS) -

   'No tenim trellat' torna renovat els dissabtes a la nit en À Punt. Gemma Juan s'incorpora com copresentadora, que s'instal·la en el nou pis del presentador Òscar Tramoyeres.

   El programa amplia també la seua durada, que passa de 60 a 90 minuts. Així, la sisena temporada arriba carregada de novetats. La primera és que el seu presentador no estarà tot sol: Òscar Tramoyeres s'ha canviat de pis i ara compta amb un lloc més ample i amb una decoració una miqueta més "moderna".

   I amb ell copresentará el programa Gemma Juan, en el paper de la seua cosina, la qual s'ha traslladat al seu pis mentre li fan la reforma de la seua casa. En principi serà per poc de temps, però pareix que l'obrer s'ha endarrerit, fet que allargarà l'estada de Gemma a casa del cosí.

   El programa continuarà repassant en clau d'humor els últims 30 anys a través de les imatges d'arxiu de la radiotelevisió valenciana, com han canviat els valencians en aquest temps, però el nou format estrena seccions amb un somriure garantit.

   'Com hem canviat' és la secció dedicada a l'entrevista d'un famós que passarà pel nou pis per a explicar les últimes novetats sobre la seua activitat professional i vivencial al llarg d'aquests anys.

   En 'Com si for a ahir' s'analitza un esdeveniment destacat de la nostra història recent i els presentadors entrevistaran un personatge relacionat amb aquest fet. En el primer capítol els visitarà El Dioni, amb qui parlaran d'aquell mític robatori que ho va fer famós.

   Aquesta secció es complementa amb una enquesta de la reportera Berta Bàidez sobre el qual es recorda als valencians d'eixe dia, i una escapada a un lloc de la Comunitat Valenciana per saber com estan ara els protagonistes d'aquella notícia del passat.

   'No em venges la moto' és la secció dedicada a la publicitat, als anuncis que han marcat la nostra vida. En 'La Tramopèdia', Òscar fa un rànquing de les notícies més destacades d'un any concret.

   I 'Pitjor és morir-es' és la secció dedicada a les pífies dels presentadors de Canal 9. En el programa no li falta la música, amb Una cançoneta i mo n'anem, i completarà els minuts musicals que hi haurà al llarg del programa.

   'No tenim trellat' continuarà amb la col·laboració dels Factuals, els "experts" i famosos del món de la comunicació, que comentaran cada dissabte els temes que es tracten en el programa, que deixa de ser monogràfic.

Contador
colaboracio