El número quatre de la llista del PSPV a Castelló, José Prades, tampoc arreplegarà l'acta de regidor

Archivo - Arxiu - Ajuntament de Castelló
COMUNITATVALENCIANA.COM - Archivo
Publicado: martes, 30 mayo 2023 18:50

   CASTELLÓ, 30 May. (EUROPA PRESS) - -

   El número quatre de la candidatura del PSPV a Castelló en les passades eleccions municipals, José María Prades, que es va presentar com a independent, no arreplegarà l'acta de regidor, segons han informat fonts del partit.

   És el segon integrant de la candidatura a adoptar aquesta decisió, ja que aquest dilluns l'aspirant a l'Alcaldia de Castelló, Amparo Marco, va anunciar que renunciava a l'acta de regidor, per la qual cosa no estarà en l'oposició.

   Aquestes decisions s'han adoptat després que els resultats electorals hagen provocat que el PP passe a ocupar l'Alcaldia de Castelló i desplace l'oposició als socialistes, que van governar la passada legislatura al costat de Compromís i Podem-EU.

   José Prades, que és enginyer tècnic d'Obres Públiques en el Negociat de Control d'Obres d'Urbanisme del Pla General en l'Ajuntament, ha al·legat que considera que pot fer un major servici a la ciutadania com a treballador de l'Ajuntament que en l'oposició.

   El lloc de regidor que deixa lliure Prades serà ocupat per la número 11 de la llista, Pilar Escuder, que ja va estar al capdavant, entre unes altres, de les regidories de Festes i Turisme.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià