Òscar Briz ofereix una "mirada retrospectiva i actual" a les seues 40 anys de carrera en un concert al Principal

Archivo - Arxiu - Óscar Briz en una imatge d'arxiu.
JUAN MIGUEL MORALES - Archivo
Publicado: viernes, 24 marzo 2023 12:19

   VALÈNCIA, 24 Mar. (EUROPA PRESS) -

   El Teatre Principal de València acollirà aquest dissabte, a les 19.30 hores, el concert del cantautor Òscar Briz, que celebrarà els seus 40 anys de trajectòria musical amb un recital "molt especial" en el qual s'envoltarà d'amics i companys per a oferir "una mirada retrospectiva i, al mateix temps, actual a la seua carrera".

   Per a açò, comptarà amb la seua banda més recent i amb una posada en escena exclusiva per a la cita. Les entrades anticipades per al concert ja estan esgotades, destaca l'Institut Valencià de Cultura en un comunicat.

   El cantant, guitarrista i autor de L'Alcúdia arriba al Principal després de complir quaranta anys d'activitat musical, amb diversos grups en una primera etapa i com a solista al llarg de tot aquest segle.

   El seu últim treball discogràfic es va llançar en 2021 amb el títol 'Amor i psicodèlia en temps de virus' i va aconseguir dos guardons en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2021, atorgats per Cultura de la Generalitat a través de l'Institut Valencià de Cultura, millor disc de cançó d'autor i millor cançó per 'La llum és presenta si la crides'.

   La seua carrera ha rebut, des de sempre, un gran reconeixement de la crítica, tal com ho demostren els nombrosos premis rebuts, emprant un llenguatge musical molt personal que barreja amb naturalitat estils diversos, preferentment en valencià, la seua llengua, però sense renunciar a compondre, registrar i interpretar temes en castellà, anglés o francés.

   A més, Òscar Briz ha engegat una campanya de micromecenazgo per a dur a terme la gravació del directe d'aquest concert retrospectiu en el Teatre Principal de València i, posteriorment, editar un CD commemoratiu de luxe amb una edició limitada.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià