El PP "respecta" les decisions internes del PSPV i espera que tinga "un lideratge, present, únic i permanent"

Miguel Barrachina ofereix declaracions als mitjans
Rober Solsona - Europa Press
Publicado: martes, 5 diciembre 2023 13:37

   VALÈNCIA, 5 Dic. (EUROPA PRESS) -

   El síndic del PP a Les Corts, Miguel Barrachina, ha mostrat el seu respecte a les decisions orgàniques que adopte el PSPV després del fitxatge de la fins ara síndica, Rebeca Torró, i del portaveu adjunt Arcadi España com a secretaris d'Estat, però ha instat al fet que el grup socialista "gaudi d'un lideratge present, únic i permanent".

   "Desitgem al PSPV sort, fortalesa i que ho remeien com més prompte millor", ha declarat en els passadissos de les Corts, i ha defès que els socialistes tinguen una interlocució "estable, fiable, fluïda i present" amb el 'president' de la Generalitat, el 'popular' Carlos Mazón.

   Després de traslladar els seus "millors desitjos de cor" a Torró i a España, Barrachina ha reiterat "l'oferiment permanent de diàleg" de Mazón al PSPV i ha posat com a exemple la reunió que va mantindre la setmana passada amb tots dos.

   A més, ha assenyalat que les àrees de les quals s'ocuparan en el Govern tant Torró (Indústria) com España (Política Territorial) són prou transcendents per a l'agenda valenciana "com perquè el PSPV estiga implicat i tinga un lideratge que siga resolt el més breu possible".

   Sobre si descarta al líder del PSPV, l'expresident Ximo Puig, com síndic, Barrachina no ha volgut "entrar a jutjar el candidat a succeir a Rebeca Torró" i ha insistit que respecten els processos interns.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià