PP i Vox pacten que la Generalitat assumisca el deute tributari i les obligacions de l'IVA d'À Punt

Archivo - Arxiu - Edifici d'À Punt
À PUNT - Archivo
Publicado: miércoles, 29 noviembre 2023 18:23

   VALÈNCIA, 29 Nov. (EUROPA PRESS) -

   El PP i Vox han pactat que la Generalitat assumeix la càrrega del deute tributari i els interessos d'exercicis anteriors, així com les obligacions derivades de l'exercici en curs de l'impost sobre el valor afegit que corresponguen a la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació i de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, derivades de modificacions normatives o de canvis d'interpretació de les corresponents administracions tributàries.

   Així figura en una esmena conjunta als pressupostos que han presentat els grups de PP i Vox, una de les 144 que firmen les dos formacions.

   "L'import del deute abonat per aquest concepte en virtut del que es disposa en el paràgraf anterior constituirà aportació de la Generalitat per a incrementar el fons patrimonial de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació i de la societat anònima", resa l'esmena.

   Tots dos partits han pactat que "els òrgans competents en matèria de tresoreria i de sector públic de la Generalitat autoritzaran les operacions de tresoreria i adoptaran la resta de mesures necessàries per al compliment del que es disposa en el present article, respectivament".

   La corporació també rebrà, segons una altra esmena de PP i Vox, 350.000 euros més per a la creació de continguts digitals en valencià per a jóvens. També se'ls atorguen 1.849.740 euros més a la subvenció de la Generalitat, que aconsegueix així els 69,15 milions. Per la seua banda, el Consell de l'Audiovisual rep 286.100 euros més.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià