PSPV celebra l'absolució de Rodríguez i la resta d'acusats: "La justícia han demostrat la seua honorabilitat"

Archivo - Arxiu - Jorge Rodríguez (centre) en una imatge d'arxiu.
ROBER SOLSONA - Archivo
Publicado: martes, 30 mayo 2023 18:30

   VALÈNCIA, 30 May. (EUROPA PRESS) -

   El PSPV-PSOE ha mostrat la seua satisfacció per l'absolució de tots els processaments en el cas Alqueria --entre ells el que anara president socialista de la Diputació de Valencia, Jorge Rodríguez-- i ha recalcat que "el temps i la justícia han demostrat la seua honorabilitat".

   El PSPV ha fet públic un comunicat després de conéixer-se que la secció primera de l'Audiència Provincial de Valencia ha absolt l'expresident de la Diputació i actual alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i als altres 13 acusats en aquesta causa al no veure delicte.

   Els socialistes valencians assenyalen que "el temps i la justícia han demostrat l'honorabilitat dels investigats i el seu bon fer durant el temps que van ocupar càrrecs de responsabilitat en les institucions valencianes".

   D'aquesta forma, des del PSPV-PSOE traslladen a Rodríguez, i a la resta de persones que van ser encausades en aquest cas, la seua "enhorabona per la decisió de la Justícia".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià