El PSPV critica el "procés fosc i opac" de venda de la VIU i demana a Catalá "totes les responsabilitats"

Publicado: martes, 7 febrero 2023 14:54

   VALÈNCIA, 7 Feb. (EUROPA PRESS) -

   El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha denunciat "el procés fosc i opac" pel qual, segons ha considerat, es va vendre la VIU al Grupo Planeta durant els anys de consellera de María José Catalá i li ha demanat a la síndica del PP "totes les explicacions" i "totes les responsabilitats".

   Muñoz ha assenyalat aquest dimarts en roda de premsa que Catalá "va vendre la VIU a una empresa privada en la qual casualment actualment treballa" pel que ha demanat "totes les explicacions sobre aquest procés, arribarem fins al final i demanar totes les responsabilitats a la senyora Catalá".

   "No és de rebut que l'any 2013 quan es pujaven el cost de les matrícules universitàries i demanaven apretar-se el cinturó, en eixe mateix moment la consellera d'Educació el que feia era regalar amb un preu irrisori una universitat pública a un grup privat", ha insistit.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià